Novosti

Kako spakirati torbu za plažu – 5 stvari koje morate imati

kako spakirati torbu za plažu

Kako spakirati torbu za plažu kada odlazak na plažu ponekad nalikuje manjoj selidbi? Znamo da je ovo osobito slučaj ako imate djecu, ali među svim stvarima koje nosite, postoje one koje nikako ne smijete zaboraviti. Donosimo vam pet stvari koje uvijek trebate imati sa sobom kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj te mogli neometano uživati u ljetnim radostima.

Zaštita od sunca

Zaštita od sunca je ključna kada provodite vrijeme na plaži. Sunčane naočale i šeširi nisu samo modni dodaci, već nužni predmeti za zaštitu vaših očiju i lica od štetnih UV zraka. Birajte naočale s UV zaštitom i šešire sa širokim obodom kako biste osigurali optimalnu zaštitu.

Hidratizacija

Iako je sjajno imati sa sobom sokiće, koktele, grickalice i voće, ono što nikako ne smijete zaboraviti je voda. Po mogućnosti u staklenoj boci. Hidratacija je ključna za održavanje energije i zdravlja tijekom cijelog dana na suncu. Voda će vam pomoći da ostanete svježi i spriječite dehidraciju.

Rezervne stvari

Bez obzira koliko pažljivo planirate, uvijek je dobro imati rezervne ručnike i kupaće kostime. Broj rezervnih stvari će se povećavati s brojem članova obitelji, ali bolje imati viška ručnik nego da nedostaje. Tako ćete uvijek biti spremni za nepredviđene situacije, poput mokrog ili zaprljanog ručnika ili kupaćeg kostima u slučaju da počne puhati vjetar.

Skincare

Važnost zaštite kože prilikom izlaganja suncu je iznimno velika jer jačina sunca kojem se izlažemo sve je opasnija. U ovaj neseser za plažu tako obavezno stavite kremu za tijelo prije sunčanja, losion za tijelo poslije sunčanja, osvježavajući sprej za lice (posebno onaj na bazi aloe vere), kremu za tamnjenje i zaštitni faktor od sunca. Na ovaj način osigurat ćete da vaša koža ostane zaštićena i hidratizirana.

Zabava nakon mora

Nakon što izađete iz mora, vrijeme je za opuštanje i zabavu jer ne zaboravite – ipak ste na odmoru. Karte, križaljke, novine i knjige savršeni su za uživanje pod suncobranom. 

Kako biste bili sigurni da imate sve što vam je potrebno za idealan dan na plaži, prije dolaska na more posjetite NAMA robne kuće. Odaberite savršenu torbu za plažu, prošećite robnom kućom i napunite ju svime što vam je potrebno za bezbrižno i ugodno ljetovanje.