Novosti

Jednodijelni kupaći ili dvodijelni – kako izabrati kupaći kostim?

Dolaskom ljeta i planiranjem godišnjeg odmora, javlja se i ono dobro znano pitanje – kako izabrati kupaći kostim s kojim ćete zablistati na plaži. Donosimo vam savjete kako odabrati kupaći kostim koji će naglasiti sve vaše prednosti i pružiti vam samopouzdanje na plaži.

Jednodijelni kupaći kostim

Jednodijelni kupaći kostim često laska ženskoj figuri i pruža dodatnu podršku i pokrivenost. Najčešće se preporučuju ženama koje imaju uža ramena, grudi prosječne veličine, tanke noge te sklonost debljanju na području trbuha. Ovi kostimi mogu naglasiti druge prednosti tijela, pružajući elegantan i sofisticiran izgled. Jednodijelni kupaći kostimi danas dolaze u mnogo varijanti, uzoraka i modela koji prate moderne trendove pa to svakako možete najbolje iskoristiti kako biste naglasili svoje najbolje strane. 

Dvodijelni kupaći kostim

Dvodijelni kupaći kostimi idealan su izbor ako vam je cilj imati ujednačen ten od sunčanja, a često su i praktičniji jer se mogu kombinirati različiti gornji i donji dijelovi. Što se tiče građe tijela, idealni su za osobe s uskim ramenima, malim grudima, uskim strukom te ravnim trbuhom i većom stražnjicom. Iako često biraju jednodijelne kostime, osobe s ovom građom mogu postići puno skladniji izgled figure vizualno upadljivijim gornjim dijelom dvodijelnog kostima. Također, dvodijelni kupaći kostim savršen je izbor za sve one sportske građe i oblika tijela poput pješčanog sata.

Obratite pozornost na kvalitetu materijala

Pri odabiru kupaćeg kostima, izuzetno je važno obratiti pozornost na kvalitetu materijala od kojih su najpopularniji Lycra i Spandex. Općenito kod izbora materijala, birajte one koji su otporni na klor, morsku sol i sunce. Birajući kupaće kostime od ovih materijala, osiguravate da će vaš kupaći kostim dulje izgledati kao nov. 

Iz svoje ponude izdvajamo posebno Lisca i Pletix kupaći kostim visoke kvalitete, modernog dizajna i vrhunskih kombinacija. Ako tražite upravo takve, posjetite NAMA robne kuće u Ilici i na Kvatriću. Naše osoblje će vam pomoći oko izbora idealnog kupaćeg kostima, kako biste bili spremni za godišnji odmor.