PRAVILA:

Nagradno darivanje – BUDI NAMA LICE ŠPICE 

Nama – Zagreb, 03. prosinac  2021.

Članak 1. Organizator (Priređivač) – nagradnog darivanja pod nazivom „Nama nagradno darivanje- Budi lice Nama špice!“ je NAMA d.d. u stečaju, Nemčićeva 1-3, 10000 Zagreb, u daljnjem tekstu Organizator. Nagradno darivanje priređuje se radi promidžbe projekta NAMA I ALMA NA ŠPICI .

Članak 2. Trajanje  prijava – nagradno darivanje  od 03.12. do 08.12.2021. u 14:00 h. Pravila Nagradnog darivanja bit će objavljena na službenoj Facebook stranici Organizatora i partnera projekta modniALMAnah.

Članak 3. Pravo sudjelovanja – U nagradnom darivanju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook (http://web.facebook.com/) koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranica  NAma Hrvatska i modniALMAnah.  Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://web.facebook.com/legal/terms). U nagradnom darivanju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.

Članak 4. Način sudjelovanja – Za sudjelovanje u nagradnom darivanju potrebno je u komentaru ispod nagradnog posta/plakata napisati zašto ste baš vi idealna osoba za Nama lice sa špice i uz objavu objaviti fotografiju vašeg zimskog outfita.

Članak 5. Odluka o pobjedniku i nagrade – Žiri sastavljen od jednog djelatnika tvrtke NAMA d.d.  u stečaju i dva djelatnika tvrtke ALmaFashion ( modniALMAnah)., odabire 7 dobitnica , izbor žirija. Proglašenje dobitnika održat će se na Facebook stranici 09.12. 2021.iza 14h. Nagrade: 7 x make over u izlogu robne kuće NAMA, Ilica 4-6. Svaka nagrada uključuje frizuru i make up,  a odijevne kombinacije nisu dio nagrade, već služe u svrhu promocije zimskih novih kolekcija. Svaki dobitnik će dobiti i poklon paket  od strane organizatora. Dobitnik nema pravo zahtijevati nagradu različitu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Članak 6. Diskvalifikacija – Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji preko Facebooka.

Članak 7. Predaja nagrada – Nagrada/ make over će biti odrađen 11.12.2021. u periodu između 10:00 i 14:00 sati u  izlogu robne kuće NAMA, Ilica 4-6.

Članak 8. Pravila Facebook stranice – Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja darivanjem niti je darivanje ikako povezano s Facebookom te sudionik darivanja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 9. Zaštita osobnih podataka – Podnošenje podataka za ovo nagradno darivanje je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, pohrane i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke sudionika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama.